Hesap ve veri silme
Hesap Silme Talebi
Hesabını silmek için uygulamayı yeniden yüklemene gerek yok; buradan da talep gönderebilirsin.
Giriş yap
Hesabını doğrulamak için giriş bilgilerini kullan.
veya
Bu sayfa ne yapar?
- Talebin, 30 günlük bekleme süresinin ardından işleme alınır; hesabın ve bulutta saklanan ilerlemen kalıcı olarak silinir.
- Bu 30 gün içinde uygulamaya veya bu sayfaya giriş yaparsan talep iptal olur.
- Hesabını silmek, Google Play veya App Store'daki aktif bir aboneliği iptal etmez; aboneliği mağazadan ayrıca yönetmelisin.
Apple ile giriş yapan kullanıcılar
Bu sayfa Apple ile girişi desteklemiyor. Hesabını Apple ile oluşturduysan uygulamada Profil › Hesabımı Sil bölümünü kullan ya da hesabına kayıtlı e-posta adresinden bize yazarak talep oluştur.